Caroline
Caroline, konfirmand 2015

Hur tyckte du det var att konfirmera dig på Sandvikengården?
– Oj oj oj, Konfirmation på Sandviken gården. Det var utan tvekan bland det bästa jag gjort. Svårt att jämföra med något eftersom att det är så fantastiskt och speciellt, men för mig var det verkligen en vändpunkt i livet. Jag träffade några utav mina bästa vänner samt skapade minen som för alltid kommer att förgylla min bild av hur en ultimat sommar ska se ut. Jag lärde mig även väldigt mycket då vi diskuterade en del, inte bara om kristendomen, utan om alla livets frågor.

Är det något ni minns särskilt bra? 
– Jag har många fantastiska minnen från gården, men ett som har en speciell plats hos mig är lägereldsbålen. Vi satt runt en stor lägereld, grillade korv och njöt av den fina solnedgången som finns på gården. Alla delade med sig utav olika historier, och helt plötsligt började någon klinka på en gitarr och som på beställning började alla sjunga. Det var definitivt ett favorit minne som skriker sommar mer än något annat. 

Vad skulle ni säga till någon som funderar på att läsa på Sandvikengården? 
– Gör det!!!! Är du kristen, grymt, kom till gården och fördjupa din tro, (gården hjälper verkligen). Är du inte kristen, kör ändå, jag var allt annat än kristen innan mitt läger. Var inte orolig för att du inte kommer passa in, på Sandviken tar alla extremt bra hand om varandra, speciellt ledarna. Jag säger: ge det en chans, du kommer att gilla det mer än vad du tror, och kommer definitivt inte ångra dig. I speak from experience, det var trots allt bästa sommaren i mitt liv.

Konfirmationsläger  - något helt annorlunda

Har du funderat på konfirmation?
Då är konfirmationsläger kanske den bästa metoden!

Lägerkonfirmation är – Annorlunda
Lägerkonfirmation är – Kul - vi lovar!
Lägerkonfirmation är – Givande.

HajkVi som jobbar med lägerkonfirmation har inte svårt att se varför våra konfirmander är så nöjda med sin konfatid. Här vill vi presentera några skäl:
Som lägerkonfirmand på Sandvikengården får du bland annat:
•    Nya kompisar från hela Sverige
•    Engagerade, handplockade och unga ledare som verkligen tror på det de gör.
•    En hel månads intensiv gemenskap, lek och allvar.
•    Bo på en fantastisk plats med unika möjligheter till kanot, äventyr och bad.


Våra konfirmander uttrycker år efter år att de efter kursen har mognat och utvecklats både personligt, själsligt, kreativt och socialt och många talar efteråt om konfirmationslägret som en ”livsinvestering”.

På Sandvikengården satsar vi på teater, dans, musik och kreativ verksamhet och friluftsliv, kanoting, sport, fotbolll och volleyboll, som ett komplement till konfirmationsundervisningen för att tonåringarna skall få ut maximalt av sin tid hos oss.

Kontakt

Adress
Sandvikengården
Sandviken
671 94 Brunskog
Telefon 
Telefon Kök
+46(0)570 50025
+46(0)570 50025
Mail
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
org.nr
872000-3212

Konton

Plusgiro
64 19 49-3
Bankgiro
729-6353
Iban
SE3280000008431932047110
Swiftkod
SWEDSESS
Swish
123-362 21 07