Sandvikengården söker personal


Sandvikengården anställer varje år ett 20-tal säsongsanställda under juni - augusti för arbete i kök, som biträde, kock, i städet eller som vaktmästare, receptionist och i kanotcentralen. 
Är du intresserad? Välkommen med din ansökan senast 15 februari.

Nu söker vi också årsanställd köckschef/kock och biträdande föreståndare, läs mer her nedanför och välkommen med din ansökan!garden

Sandvikengården söker kökschef/kock


Har du ett brinnande intresse för god och vällagad mat? Är du kreativ, initiativrik och ansvarstagande? Tycker du att det är viktigt med bra service och nöjda gäster? På jakt efter en ny utmaning?
Då kanske vi har jobbet för dig.


salladDen vanligaste orsaken till att våra gäster kommer tillbaka till oss år efter år är just maten, och därför är det viktigt att du verkligen brinner för det du gör. Som kökschef/kock hos oss har du det huvudsakliga ansvaret för restaurangen, och dina arbetsuppgifter innefattar till exempel menyplanering, beställning med budgetansvar och viss tillredning av måltider. Du kommer att ha stora möjligheter att ta egna initiativ, samt att forma serveringen och dina arbetsuppgifter efter eget intresse. I övrigt har du kontakt med gäster och ansvarar för viss arbetsledning av övrig kökspersonal. I tjänsten kan även viss lokalvård och tvätt ingå. 

Köket servar upp till 100 personer. Restaurangens högsäsong är under sommarmånaderna och i december, då vi serverar julbord. Menyn består i huvudsak av husmanskost som kompletteras av ett generöst salladsbord. Maten lagas till stor del från grunden. Sandvikengården är en drogfri zon, vilket innebär att ingen alkohol serveras i restaurangen. 

fredrik
Vem är du? 

Vi söker dig som är en engagerad matlagare och på jakt efter nya utmaningar, samt har kunskap kring hur man sköter ett storkök. Kockutbildning är inte ett måste, men du behöver ha ett brinnande intresse för god mat. Du är initiativrik, självgående och har stor ansvarskänsla. Du kan på egen hand tillaga och servera  husmanskost och kompletta menyer till festligare tillfällen. Du gillar att ha ordning och reda och inser betydelsen av ett rent, stukturerat och välordnat kök.
Vana vid hantering av specialkost och allergier är viktigt, och kunskap inom vegetarisk matlagning ett plus. Du behöver vara flexibel vad gäller arbetstiden eftersom beläggningen varierar stort under året. Helg- och kvällstjänstgöring ingår. Du behöver körkort och tillgång till bil.

Om Sandvikengården
Sandvikengården är en läger- och kursgård, vandrarhem samt kanotcentral. Vi arrangerar egna läger och kurser sill
men har också en  stor del externa grupper och enskilda gäster i vårt vandrarhem och stugby. Sandvikengården drivs av EFS – en rörelse inom Svenska kyrkan – och verksamheten har en kristen grund. 

Gården har under lågsäsong runt fyra anställda, varav två är köksanställda. Som kökschef/kock samarbetar du med vår kock på ca 60% som tillsammans med dig har huvudansvar för själva matlagningen. Under högsäsong, det vill säga sommaren, har vi ungefär tio köksanställda som också ansvarar för gårdens lokalvård. Vi har ett ungt arbetslag under sommaren, med många skolungdomar som har sin första anställning hos oss.

Om tjänsten 
Tjänsten är på 50% lite beroende på dina egna önskemål och initiativ. Vi tror att det finns potential att utöka verksamheten – och tjänsten – under lågsäsong, med catering och dagskonferenser. Vi börjar med en provanställning i sex månader med avsikt att  därefter övergå till tillsvidareanställning.
Denna tjänst kan om så önskas kombineras med den utlysta tjänsten som biträdande föreståndare på 50%.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön: fast månads- eller timlön enligt avtal.

Ansökan: Snarast.  Ansökan ska innehålla CV samt personligt brev och skickas till : Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sandvikengården söker
Biträdande föreståndare


Vi behöver förstärka bemanningen och söker någon som kan bistå vår föreståndare på deltid. Du tycker det är viktigt med bra service och nöjda gäster. Du är också kreativ, initiativrik, en problemlösare och inte rädd för att jobba praktiskt.  
Kanske har vi jobbet för dig!

kanotvagnVem är du? 
Vi söker dig som är villig att anta utmaningen att driva och utveckla Sandvikengården tillsammans med andra anställda och idéella medarbetare.
I dina arbetsuppgifter ingår det som krävs för gårdens dagliga drift och långsiktiga utvecklig. Det gäller framförallt värdskap, marknadsföring, ekonomi och arbetsledning men även praktiska arbetsuppgifter kopplat till byggnader, utomhusmiljö och kanotcentral. Tjänstens innehåll kan till viss mån formas efter din erfarenhet, kunskap och dina speciella intressen. 

Du ersätter gårdsföreståndaren under dennes frånvaro. Då har du ansvaret för den dagliga verksamheten och arbetsledning av personal. Gården har under lågsäsong c:a fyra anställda. Under högsäsong, det vill säga sommaren, har vi ungefär tio köksanställda och fem gårdsanställda. Vi har ett ungt arbetslag under sommaren, med många skolungdomar som har sin första anställning hos oss.

Du måste kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, ha god datorvana, gärna på Mac och har du en grundläggande ekonomisk kunskap kommer det att underlätta ;-). Är du intresserad av och har kunskap om PR och marknadsföring och kan hantera hemsidor och sociala medier är det positivt.

Du behöver vara flexibel vad gäller arbetstiden eftersom beläggningen varierar stort under året. Helg- och kvällstjänstgöring ingår ibland. Du behöver körkort och tillgång till bil.

malningOm Sandvikengården
Sandvikengården är en läger- och kursgård, vandrarhem samt kanotcentral. Vi arrangerar egna läger och kurser 
men har också en  stor del externa grupper och enskilda gäster i vårt vandrarhem och stugby. Sandvikengården drivs av EFS – en rörelse inom Svenska kyrkan – och verksamheten har en kristen grund. 

Om tjänsten 
Tjänsten är inledningsvis på 50% . Vi börjar med en provanställning i sex månader med avsikt att  därefter övergå till tillsvidareanställning.
Denna tjänst kan om så önskas kombineras med den utlysta tjänsten som kökschef/kock på 50% om du verkar intressant.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön: fast månads- eller timlön enligt avtal.

Ansökan: Snarast.  Ansökan ska innehålla CV samt personligt brev och skickas till : Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi ser fram emot din ansökan!
garden

Kontakt

Adress
Sandvikengården
Sandviken
671 94 Brunskog
Telefon 
Telefon Kök
+46(0)570 50025
+46(0)570 50025
Mail
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
org.nr
872000-3212

Konton

Plusgiro
64 19 49-3
Bankgiro
729-6353
Iban
SE3280000008431932047110
Swiftkod
SWEDSESS
Swish
123-362 21 07