Sandvikengården söker sommarpersonal


Sandvikengården anställer varje år ett 20-tal säsongsanställda under juni - augusti för arbete i kök, som biträde, kock, i städet eller som vaktmästare, receptionist och i kanotcentralen. 
Är du intresserad av att jobba hoss oss i sommar? Välkommen med din ansökan senast 28 februari.

garden

Sandvikengården söker biträdande gårdsföreståndare


Vid Värmelns strand i västra Värmland strax utanför Arvika ligger Sandvikengården. Den erbjuder en fantastisk miljö, utan lyx men med omtanke och känsla. Gårdens verksamhet har stadigt ökat de senaste åren och nu söker vi dig som kan gå in i tjänsten som biträdande gårdsföreståndare. 

Sandvikengården är en kurs- och lägergård som drivs av EFS – en rörelse inom Svenska kyrkan - med en kristen värdegrund. I verksamheten ingår även vandrarhem, kanotcentral och arrangemang som midsommarfirande och julbordsservering. Vi arrangerar egna läger och kurser men har också en stor del externa grupper och enskilda gäster.

Många av våra gäster berättar om den speciella atmosfär som finns på Sandvikengården. En viktig uppgift är att bevara och utveckla denna atmosfär.


Som biträdande gårdsföreståndare hjälper du nuvarande föreståndaren med gårdens dagliga drift och långsiktiga verksamhet. Dina arbetsuppgifter består av värdskap, marknadsföring, ekonomi och administration men även praktiska arbetsuppgifter kopplade till byggnader, utom/inomhusmiljö och kanotcentral.

I ansvaret för den dagliga verksamheten ingår arbetsledning av personal. Gården har under lågsäsong c:a fyra anställda. Under högsäsong, det vill säga sommaren, är det ca tio köksanställda och fem gårdsanställda. Under sommarmånaderna är det många skolungdomar som har sin första anställning på Sandvikengården.


Kanot
Vi söker dig som

  • - tycker det är viktigt med bra service och nöjda gäster. 

  • - är kreativ, problemlösare och inte rädd för att jobba praktiskt. 

  • - är självgående och ansvarstagande. 

  • - har goda kunskaper i engelska
  • - har grundläggande ekonomi- och datorkunskaper
  • - har förmåga att strukturera, planera och prioritera arbetsuppgifter
Arbetslivserfarenhet - Krav 
Minst två års arbetslivserfarenhet inom för tjänsten relevanta områden, exempelvis fastighetsskötsel, ekonomiadministration, lönehantering, verksamhetsledning 

Arbetslivserfarenhet - Meriterande 
Erfarenhet av församlingsverksamhet och/eller ideell verksamhet, administrativt arbete, fritidsledararbete, restaurangarbete 

Utbildning - Meriterande 
Fastighetsskötarutbildning, Bibelskola 

Körkort
 
Meriterande - BEbryggan18

Om tjänsten 
Tjänsten är på 75%, förtroendearbetstid gäller.
Vi börjar med en provanställning i sex månader med avsikt att därefter övergå till tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


Lön:
 fast månadslön enligt avtal.


Ansökan: Löpande. Ansökan ska innehålla CV samt personligt brev och skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor kontakta gårdsföreståndare Thomas der Nederlanden 0570-50025

Vi ser fram emot din ansökan!
garden

Kontakt

Adress
Sandvikengården
Sandviken
671 94 Brunskog
Telefon 
Telefon Kök
+46(0)570 50025
+46(0)570 50025
Mail
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
org.nr
872000-3212

Konton

Plusgiro
64 19 49-3
Bankgiro
729-6353
Iban
SE3280000008431932047110
Swiftkod
SWEDSESS
Swish
123-362 21 07